Kategorie
 
 
 
 
 

Erotické pomůcky nejsou jen nástrojem potěšení

Někteří lidé si již nedokážou představit svůj sexuální život bez různých sexuálních pomůcek. Věděli jste, že erotické pomůcky nejsou jen nástrojem rozkoše, ale mají také různé prokázané zdravotní účinky?

Jak pomáhají vibrátory nebo dilda?

Erotické pomůcky, jako jsou vibrátory nebo dilda, mají kromě potěšení i mnoho dalších výhod. Mohou pomoci ženám trpícím vaginismem cítit se při sexu pohodlněji, více je vzrušit a také sloužit k uvolnění a dostatečnému zvlhčení pohlavních orgánů. Něžnému pohlaví také pomáhají dosáhnout orgasmu, který je jinak velmi obtížně dosažitelný. Například vibrátory odstraňují psychické bloky i během milování.

Podle nejnovějších studií mají vibrátory pozitivní vliv na zdraví žen. Například pomáhají zmírnit inkontinenci a bolesti vulvy, pomáhají uvolnit svaly pánevního dna a také zlepšují duševní zdraví. Jsou skvělým způsobem, jak si odpočinout a uniknout nahromaděnému stresu.

Kromě těchto nesporných výhod pomáhají posilovat partnerské vztahy. Partnerský vztah by měl být neustále oživován a neměl by dojít do bodu "nudy", proto vibrátory a další sexuální hračky posilují partnerské vztahy a zpříjemňují soulož.

Orgasmus proti různým problémům

Při používání vibrátorů se žena uvolní a obvykle dosáhne orgasmu velmi rychle. Orgasmus sám o sobě výrazně pomáhá mnoha zdravotním problémům: odstraňuje bolesti vulvy, bolesti hlavy, migrény, menstruační bolesti, zlepšuje náladu, odstraňuje deprese atd.

Věděli jste, že vibrace posilují vaginální svaly stejně dobře jako cvičení? Vibrace stimulují svalovou hmotu. Tím se zlepšuje komunikace mezi kostmi a svaly. Vibrace také napomáhají správnému průtoku krve. Ženám, které se při sexu nedokážou dostatečně uvolnit nebo trpí vaginismem, doporučujeme před pohlavním stykem použít kegelovy míčky, které se již desítky let používají k posílení svalů pánevního dna. Je také vhodné s nimi cvičit v běžné dny, nejen před sexem.

Je vědecky dokázáno, že pravidelné používání vibrátoru u žen zvyšuje sexuální touhu, a tím zlepšuje sexuální vztahy. Různé vibrátory se liší a mají různé vlastnosti.  Mají různé rychlosti nebo různé vibrace či rychlosti. Liší se také tím, že mohou být vnitřní, tj. určené pro vnitřní část pochvy, nebo vnější, tj. pro klitoris. Vědci nyní naznačují, že vibrátory mohou být pro ženy zdraví prospěšné a výhodné, a jednoho dne by je lékaři mohli doporučit i k léčbě některých onemocnění, jako jsou poruchy pánevního dna nebo vaginismus.

Masáž

Masáže celého těla nebo intimních partií mohou být skvělou předehrou ke kvalitní souloži, ale také uvolňují celé tělo, zejména svalové partie. Napětí a stres už nebudou mít šanci. Masáže výrazně napomáhají uvolnění celého těla, které je při pohlavním styku nezbytné. Pro správné masírování jakéhokoli místa na těle je vhodné používat kvalitní masážní oleje a gely.

Hygiena je zásadní

Stejně důležitá je i intimní hygiena před a po pohlavním styku. V naší nabídce najdete různé produkty intimní hygieny, které se postarají o zdravou očistu intimních partií. Dbejte na to, aby erotické pomůcky pro muže i ženy byly vždy hygienicky čisté. Přestože je lze použít několikrát, je třeba je před každým použitím znovu vyčistit. Po každém použití je důkladně očistěte prostředky určenými k tomuto účelu, například prostředky pro intimní hygienu.

Pro ženy je velmi důležité dodržovat správnou intimní hygienu, zejména během menstruace. V tomto období je žena náchylnější k různým infekcím a ženským problémům. Důležitá je nejen dokonalá osobní hygiena a pravidelné sprchování, ale také používání vhodných menstruačních pomůcek.

Menstruační kalíšky jsou pohodlné a hygienické, když zapomenete na dávný zvyk používat tlusté vložky a nepohodlné tampony. Menstruační kalíšek je revoluční novinkou pro ženy během menstruace, protože je vysoce hygienický a pohodlný. Už se nemusíte bát, že byste z kabelky bez ohlášení vytáhli vložku a odběhli na toaletu mezi kolegy. Menstruační kalíšek poskytuje každé ženě pocit jistoty, pohodlí, bezpečí a komfortu. Je maximálně hygienická a zdraví prospěšná. Jeho výhodou je také pevnost, příjemný materiál a bezpečnost. Dodejte si s ním pocit bezpečí. Vhodné i při silnější menstruaci.

Ochranné pomůcky

Pokud praktikujete anální sex, je nezbytné používat dostatečné množství lubrikantů, jinak bude anální sex problematický. Před análním sexem je velmi důležité vyčistit anální otvor pomocí výplachů. Anální pomůcky, jako je anální sprcha, jsou určeny všem, kteří milují anální sex a chtějí si ho užít bez následných zdravotních komplikací. Nezapomeňte, že při análním sexu je nejdůležitější dbát na vzájemnou hygienu a také bezpečnost. Proto vždy dbejte na bezpečný styk pouze s kondomem, který vás vždy ochrání před pohlavně přenosnými infekcemi, a to i po vyčištění.

Různé lubrikanty také pomáhají zvlhčovat, aby byl váš sexuální zážitek intenzivnější. Některé z nich mají také speciální antibakteriální funkci s výtažky, jako je tea tree nebo aloe vera. Stačí si vybrat ten správný, který vám vyhovuje.

Kondomy jsou již nedílnou součástí našeho života. Už si bez nich nedokážeme představit náš sexuální život. Svou podstatou nás chrání nejen před nechtěným těhotenstvím, ale také zabraňují přenosu infekcí, zánětů nebo pohlavních chorob. Mají významné zdravotní účinky a měli bychom je používat při každém sexu, zejména pokud nemáme stálého partnera. Mohou být různých velikostí, příchutí a také dalších parametrů, např. jsou vroubkované, silikonové, latexové, bezlatexové a další. Ze zdravotnických prostředků jsou nesmírně důležité, protože mají nejpříznivější zdravotní účinky, zejména pokud jde o prevenci sexuálních onemocnění.

Pomůcky pro muže

Někteří muži trpí psychickými problémy, protože jejich penis nedosahuje průměrné velikosti. Cítí se frustrovaní, v depresi, stydí se a vůbec si neužívají sexuálního života. I pro tento problém je dnes na trhu dokonalé řešení, které zaručeně funguje. Už nebudete muset být frustrováni nedostatečně velkým penisem, protože existuje speciální produkt, který zvětší penis o několik centimetrů. Najdete různé produkty zvětšení penisu v nabídce. Nabízíme také hravé sexuální pomůcky, jako jsou masturbátory nebo vibrační pásky pro větší uvolnění při sexu pro muže.

Pokud vám přibývají léta a sex pomalu, ale jistě ustupuje do pozadí, existují různé produkty, jako jsou feromony nebo stimulační gely a balzámy, které vás mohou znovu nabudit k vášnivému sexu. Máme také produkty pro tvrdou erekci, díky kterým bude váš sex výjimečný a vydrží déle než obvykle. K dispozici jsou také přípravky na oddálení ejakulace, protože většina mužů s tím má problém a ejakuluje dlouho předtím, než žena dosáhne orgasmu.

Zábava s erotickými hrami

Mezi nejdokonalejší a nejjednodušší erotické pomůcky patří také různé erotické hry, kostýmy nebo paruky, které také najdete v naší bohaté nabídce. Nejenže výrazně okoření váš sexuální život, ale také vám dodají skutečný sexuální apetit. Po letech se sexuální život obvykle mění v nudu a stereotyp. Pro udržení zdravého a vyváženého vztahu je důležité sex vždy okořenit a nenudit se. K zahnání nudy jsou zajímavé například různé erotické hry. Buďte v ložnici pro jednou domina v podobě přísné učitelky nebo sexy zdravotní sestry. V každém případě se fantazii meze nekladou a dokonale oživí stereotypní sexuální život. Mezi nejlepší erotické pomůcky rozhodně patří nádherné spodní prádlo, ať už krajkové nebo saténové. Vždy dokáže vzbudit mužskou představivost a zájem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze