Kategorie
 
 
 
 
 

Antidekubitní polštáře CareWave využijete při prevenci i léčbě proleženin

Vysoce kvalitní antidekubitní polštáře CareWave vyvíjí tým francouzských specialistů s cílem eliminovat riziko vzniku bolestivých a obtížně se hojících proleženin, které ohrožují dlouhodobě ležících pacientů a lidí používajících invalidní vozík.

Je všeobecně známo, že prevence je nejlepší léčbou. Antidekubitní polštáře CareWave snižují pravděpodobnost vzniku dekubitů u lidí upoutaných na lůžko i u lidí, kteří jsou odkázáni na používání invalidního vozíku. Antidekubitní polštáři CareWave ulevíte od bolesti a vytvoříte potřebné pohodlí imobilním pacientů doma i v nemocnici.

Vysoce kvalitní antidekubitní polštáře vyvíjí tým francouzských specialistů s cílem eliminovat riziko vzniku bolestivých a obtížně se hojících proleženin, které ohrožují dlouhodobě ležících pacientů a lidí používajících invalidní vozík. Používáním antidekubitních polštářů CareWave se snižuje tlak na měkké tkáně vyčnívajících částí, podporuje se zásobování tkání kyslíkem, čímž se eliminuje riziko vzniku proleženin.

Proč jsou antidekubitní polštáře CareWave výjimečné?

  1. Snižují zátěž, zlepšují cirkulaci krve v organismu. Antidekubitní polštáře CareWave snižují tlak na zatěžovaných částech těla ležícího pacienta.
  2. Zvyšují pohodlí ležícího pacienta.
  3. Antidekubitní polštáře jsou naplněny vysoce kvalitními mikročásticemi z polystyrenu z kulatých vláken, které umožňují polštáře použít při odlehčení kterékoliv části těla a zmírnit tím tlak, poskytnout potřebnou oporu při polohování a zvýšit pohodlí pacienta.
  4. CareWave polštáře proti proleženinám mají polyuretanový obal vytvořen inovativní technologií AG Protect s antimikrobiálním ošetřením se složkami stříbra, které má vysoké antibakteriální účinky.
  5. Polštáře propouštějí vzduch a jednoduše je vyčistíte.
  6. Dokonale se přizpůsobují anatomii lidského těla, čímž poskytují pacientovi potřebnou stabilitu a pohodlí.
  7. CareWave nabízí velký výběr speciálních polohovacích polštářů, které využijete při péči o ležícího pacienta doma i v nemocnici.

Aby co nejvíce usnadnit život imobilním pacientům, vyvinuli v CareWave kompletní polohovací systém polštářů proti proleženinám. Antidekubitní polštáře zakoupíte v různých velikostech a tvarech pro děti i dospělé. 

Pro koho jsou antidekubitní polštáře CareWave určeny?

Antidekubitní polštáře CareWave využijete při péčí o pacienty s diagnózami:

  • ischemické vředy;
  • porušení funkcí muskuloskeletálního systému;
  • transplantace kůže;
  • artritida;
  • paralýza;
  • popáleniny

Jsou však velmi účinné pro zmírnění únavy. Jejich používání v spánku snižuje bolesti zad a krční páteře. Využijete je také jako prevenci vzniku ischiasu, osteochondrózy a skoliózy.

Druhy CareWave antidekubitních polštářů

Univerzální antidekubitní polštáře CareWave

Díky jejich unikátnímu tvaru jejich využijete jako víceúčelovou podporu při polohování. Poskytují podporu v oblasti ramen, zad, boků a kolen ležícího pacienta. Jejich používání účinně snižuje tření v oblastech vystavených tlaku. Boční polštář proti proleženinám se dokonale přizpůsobí lidskému tělu, čímž se zvyšují jeho vynikající antidekubitní vlastnosti.

Antidekubitní polštáře CareWave speciální

Pro dokonalé pohodlí ležících pacientů nám CareWave nabízí speciální antidekubitní polštáře, pomocí kterých dokážete odlehčit a zmírnit tlak i tření v oblasti stehen, kolen, paty, ramen, hlavy.

Antidekubitní polštář medzistehenný

Medzistehenný polštář byl vyroben speciálně pro lidi s kontraktury kolenního nebo kyčelního kloubu. Umožňuje široké polohování kyčelního kloubu pacienta. Úhel rozpažení zajišťuje, aby na koleno nebyly vyvíjeny žádné tlaky. Holeň je perfektně nasměrované a pata leží volně, takže nemůže dojít k nechtěnému tlaku. Také se může použít jako podložka pod hlavu, kde napomáhá k uvolňování krční páteře.

Antidekubitní podložka paty

Unikátní polohovací pomůcka, určená na podkládání pod nohy pacientů při riziku vzniku dekubitů paty nebo jejich následné léčbě. Pomáhá snižovat tlak v oblasti paty a podporuje cirkulaci krve v zatížené oblasti. Podkládá pod kotníky a v oblasti paty ji jednoduše připevníte k matraci.

Antidekubitní chránič paty

Patním chráničem CareWave dokážete minimalizovat vznik proleženin, protože byl speciálně navržen pro efektivní ochranu paty před otokem z ležení. Antidekubitní patním chráničem zabezpečíte komfort ležícímu pacientovi ve všech polohách.

Antidekubitní polštář DELTA

Polštář je obzvláště vhodný pro pacienty trpící křečemi v kolenou nebo bedrech. Delta antidekubitní polštář má tři opěrné body a poskytuje podporu nohám ležícího pacienta.

Antidekubitní polštář klínový

Vložením abdukční polštáře do rozkroku ležícího pacienta zabráníte tření vnitřní strany stehen. Může se podkládat i pod lokty. Jeho pravidelným používáním váš blízký odkázán na lůžko nepozná nepříjemnou bolest způsobenou proleženinami.

Antidekubitní polštář prstencový

Zdravotní polštář proti proleženinám CareWave ve tvaru prstence je jedinečná zdravotní pomůcka, díky níž získá váš blízký patřičné pohodlí a stabilní oporu hlavy nebo rukou. Podložením antidekubitní polštáře pod hlavu pacienta snížíte tlak i tření v dané oblasti a váš blízký pocítí příjemnou úlevu.

Antidekubitní polštáře CareWave víte používat na lůžku, ale i v invalidním vozíku. Pravidelným polohováním a používáním polštářů eliminujete riziko vzniku bolestivých proleženin, které se nejen obtížně hojí, ale jsou také zdrojem nepříjemné bolesti. Výhody antidekubitních výrobků CareWave oceníte i při léčbě již vzniklých dekubitů doma, v nemocnicích, domovech sociálních služeb. Nenechte vašeho blízkého trpět a dopřejte mu kvalitní péči a pohodlí vysoce účinnými antidekubitní polštáři CareWave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze