Zobrazit v plné velikosti
Novinka
Třezalkový olej 100 ml
Kód:LO648
Třezalkový olej je velmi účinný při degenerativních změnách páteře u starších lidí ale i na popáleniny, rány, křečové vředy či v kosmetickém průmyslu do tělových olejů, emulzí na suchou, citlivou, svědící pokožku, pokožku poškozenou sluncem, popáleniny, řeu.
Dostupnost
Dostupnost: Na skladě
Vaše cena: 338 Kč
bez DPH
338 Kč s DPH
338 Kč s DPH
Zákonná záruka 2 roky (Oznámení EU)
Zobrazit informace
Parametry
Objem/ Hmotnost:100 ml
Třezalkový olej je přípravek získaný macerací čerstvého (ne sušeného) třezalky tečkované (Hypericum perforatum) v rostlinném oleji. V tomto případě byl použit arašídový olej.
V kosmetickém průmyslu se používá do tělových olejů, emulzí na suchou, citlivou, svědivou pokožku, poškozenou i sluncem, popáleniny, revma a celulitidu. V přírodní medicíně se tento olej doporučuje jako prostředek proti bolestem páteře, zad a kyčle. Třezalkový olej napíná, hojí, revitalizuje, prokrvuje, uvolňuje, zklidňuje a tlumí záněty pokožky.
Tento olej zvyšuje citlivost pokožky na světlo (fotosenzibilizační reakce), po aplikaci nevystavujte pokožku slunci (platí také pro solária).



